Альтернатива штурму "Зони 51": тисячі людей збираються шукати Лох-несське чудовисько

Поділитися
Альтернатива штурму "Зони 51": тисячі людей збираються шукати Лох-несське чудовисько Шукати чудовисько збирається вже 18 тисяч осіб © #Букви
Рятувальники попереджають, що акція може бути небезпечною для життя.

У Facebook з'явилася нова кампанія, яка закликає якомога більшу кількість людей взяти участь у пошуках Лох-неського чудовиська. Заклики вже викликали занепокоєння у британського Національного королівського товариства порятунку на воді (RNLI), повідомляє ВВС.

Почати полювання за чудовиськом мають намір 18 тисяч осіб, ще 38 тисяч розмірковують над тим, щоб взяти в ньому участь. Ідею організатори запозичили у кампанії "Взяти штурмом зону 51": базу ВПС США, яка розташовується в штаті Невада. Учасники кампанії хочуть дізнатися, чи не приховує американська влада правду про інопланетян.

Разом з тим, в RNLI стверджують, що пошуки чудовиська можуть бути небезпечними для життя, оскільки озеро дуже глибоке. Рятувальники побоюються, що не зможуть впоратися з акцією, в якій візьме участь кілька тисяч осіб, оскільки у них недостатньо ресурсів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше вчені з Університету Онтаго в Новій Зеландії заявили про те, що вони мають намір зібрати проби води з озера Лох-Несс для виявлення ДНК всіх тварин, які мешкають у ньому, і тим самим розгадати таємницю загадкового чудовиська Нессі, яке, за переказами, живе в озері. Як підкреслюють дослідники, основна мета проекту - тестування методів виділення фрагментів ДНК з навколишнього середовища.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі