Apple анонсувала iPhone XR з LCD-дисплеєм

Поділитися
Apple анонсувала iPhone XR з LCD-дисплеєм Ціна на iPhone XR буде стартувати від 749 доларів © The Verge
Пристрій оснащений безрамковим дисплеєм діагоналлю 5,8 дюйма.

У середу, 12 вересня, компанія Apple провела презентацію, на якій представила свої нові продукти. Головним анонсом вечора став новий iPhone XS, який був представлений у двох варіантах. Разом з тим, компанія підтвердила інформацію інсайдерів і представила також третій, більш дешевий, смартфон iPhone XR.

Пристрій оснащений LCD-дисплеєм діагоналлю 6,1 дюйма. В Apple зізналися, що умовно називають новий дисплей Liquid Retina. Роздільна здатність пристрою склала 1792 x 828 точок.

Зовні iPhone XR схожий на iPhone XS, але його рамки виконані з алюмінію, а не сталі, крім того, модель S оснащена OLED, а не LCD-дисплеєм, в ньому також немає підтримки 3D Touch.

Разом з тим, пристрій отримав новий процесор Apple - A12 Bionic - і 12-мегапіксельну камеру, як і у моделей S. Бюджетна модель також захищена за допомогою Face ID. Компанія обіцяє, що батарея пристрою буде працювати на 1,5 довше, ніж у iPhone 8 Plus.

iPhone XR буде випущений у варіантах з 64, 128 і 256 гігабайтами пам'яті, його вартість в США буде стартувати від 749 доларів. Попереднє замовлення на пристрій можна буде оформити з 19 жовтня, а його продажі стартують 26 жовтня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі