Apple приєднається до консорціуму з роботи над штучним інтелектом

Поділитися
Apple приєднається до консорціуму з роботи над штучним інтелектом Apple стане частиною консорціуму Partnership on AI © 4pda.ru
В консорціум Partnership on AI входять Amazon, Facebook, Google, IBM і Microsoft.

Компанія Apple увійшла до консорціуму Partnership on AI, який займається проблемами розробки штучного інтелекту. Представляти компанію в консорціумі буде один з творців Siri Том Грубер.

В консорціум вже входять Amazon, Facebook, Google, IBM і Microsoft. Група була створена у вересні минулого року, оголосивши своїм завданням вивчення і формулювання кращих практик, щоб удосконалювати сприйняття штучного інтелекту користувачами. Організація також заявила про себе як про відкриту платформу для обговорення технологій штучного інтелекту, їхнього впливу на людину й суспільство.

Apple завжди тримала в секреті подібні розробки, але нещодавно вирішила своїм експертам штучного інтелекту і машинного навчання публікувати наукові статті.

Читайте також: Штучний інтелект Google навчать грати у StarCraft II

Раніше повідомлялося про те, що штучний інтелект зрівнявся в тесті IQ з чотирирічними дітьми. Автори використали тест WPPSI третього видання, який застосовується для дітей віком від 2,5 до 7 років. Щоб адаптувати видання для комп'ютерної програми, вчені використовували додаткові модулі, що переводять текстовий питання на набір ключових слів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі