Apple відзвітувала щодо рекордних квартальної виручки і прибутку

Поділитися
Apple відзвітувала щодо рекордних квартальної виручки і прибутку Чистий прибуток на акцію Apple за квартал склав $ 2,91
Ще один "рекордний квартал" Apple привітав голова корпорації Тім Кук.

Корпорація Apple відзвітувала про рекордну виручку та прибуток за підсумками четвертого фінансового кварталу, що завершився 29 вересня, згідно з прес-релізом компанії, дохід Apple тільки за три місяці склав $ 62,9 мільярди, передає РБК.

У компанії підкреслили, що це на 20% більше порівняно з показниками 2017 року. Чистий прибуток на акцію за квартал, за оцінками фахівців, при цьому склав $ 2,91 (зростання на 41%).

Міжнародні продажі, за інформацією представників корпорації, становили 61% від квартального доходу.

У цілому прибутковість від сервісів компанії склала абсолютно рекордну суму в $ 10 млрд, йдеться в прес-релізі. Таким чином без урахування коригування прибутковість від сервісів компанії виросла з $ 7,9 мільярдів в четвертому кварталі 2017 року до $ 10 мільярдів у четвертому кварталі 2018 фінансового року, збільшившись на 27%.

Ще один "рекордний квартал" Apple привітав голова корпорації Тім Кук.

"У цьому році ми поставили наше двомільярдне iOS-пристрій, відзначили десяту річницю App Store і досягли найбільших показників прибутковості і вартості акцій в історії Apple", - зазначив він.

В корпорації, як уточнюється в прес-релізі, вже зробили прогнози на перший квартал наступного року. Згідно з ним, в перші місяці 2019 року Apple очікує дохід на рівні від $ 89 млрд до $ 93 млрд. Валова квартальний прибуток в цей період, за оцінками представників компанії, повинна бути на рівні від 38% до 38,5%.

Нагадаємо, 12 вересня Apple представила iPhone XS і iPhone XS Max. Нові смартфони оснащені безрамковим дисплеєм діагоналлю 5,8 та 6,5 дюйма і "найпотужнішим" процесором А12 Bionic. Головним нововведенням новинок стала наявність двох SIM-карт: однієї фізичної і eSIM. Для ринку Китаю буде створена модель iPhone XS Max з двома фізичними SIM-картами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі