Apple додала в iPad багатозадачність

Поділитися
Корпорація Apple випустила нову версію операційної системи iOS, повідомлено в офіційному прес-релізі. Основною особливістю релізу 4.2 стало те, що було додано функції багатозадачності в планшети iPad.
Корпорація Apple випустила нову версію операційної системи iOS, повідомлено в офіційному прес-релізі. Основною особливістю релізу 4.2 стало те, що було додано функції багатозадачності в планшети iPad. Тепер при подвійному натисканні на центральну клавішу управління власники iPad зможуть перемикати відкриті додатки і завершувати їхню роботу. Раніше така можливість була доступна лише власникам смартфонів iPhone 3GS і 4, а також плеєрів iPod touch третього покоління й вище. Крім багатозадачності планшети Apple також отримають і ряд інших нових функцій, зокрема, можливість створювати папки на робочих екранах, доступ до єдиної поштової скриньки Unified Inbox і бездротовий сервіс AirPlay та AirPrint. Зазначимо, що оновлення 4.2 розроблено не лише для планшетів iPad, але і для iPhone та iPod touch. Встановити його можна, підключивши портативний пристрій Apple до комп'ютера. Попередня версія iOS 4.1 була представлена у вересні, а версія iOS 4 - у червні 2010 року. Тоді в мобільну «операційку» Apple і додали багатозадачність. До червня 2010 року мобільна операційна система носила назву iPhone OS.

За матеріалами Компьюлента

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі