Білл Гейтс пішов з Microsoft і займеться благодійністю

Поділитися
Білл Гейтс пішов з Microsoft і займеться благодійністю Гейтс продовжить роботу в компанії в якості радника Наделли та інших керівників Microsoft © cnbc.com
Бізнесмен має намір приділяти більше часу благодійної діяльності у сфері охорони здоров'я та екології.

Засновник Microsoft Білл Гейтс покинув раду директорів компанії, оголосивши про це рішення на особистій сторінці в LinkedIn. Але він буде допомагати в розробці стратегії корпорації, передає CNBC.

"Microsoft завжди буде важливою частиною мого життя, і я буду продовжувати співпрацювати з (РЕД. гендиректором корпорації) Сатьей Наделлой і технічним керівництвом, щоб допомогти сформувати бачення компанії та досягти амбітних цілей", – повідомив Гейтс.

В прес-центрі Microsoft сказали, що підприємець буде приділяти більше часу благодійній діяльності у сфері охорони здоров'я, освіти і боротьби зі змінами клімату. Гейтс продовжить роботу в компанії в якості радника Наделли та інших керівників Microsoft.

Гейтс також повідомив, що піде з ради директорів інвестиційного фонду Berkshire Hathaway.

Нагадаємо, раніше Білл Гейтс і 13 інших великих інвесторів повідомили про те, що вони вкладуть 120 мільйонів доларів в компанію, що займається дослідженням системи CRISPR/Cas9, на підставі якої розробляють методи перетворення ДНК.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі