Джефф Безос знову втратив статус найбагатшої людини в світі

Поділитися
Джефф Безос знову втратив статус найбагатшої людини в світі Джефф Безос змістився на друге місце в списку найбагатших людей світу
Бізнесмен поступився своїм місцем засновнику Louis Vuitton.

Засновник компанії Amazon Джефф Безос знову втратив статус найбагатшої людини в світі. Як повідомляє Forbes, вартість активів бізнесмена скоротилася на 760 мільйонів доларів, до 115,6 мільярда.

Це пов'язано з тим, що акції Amazon подешевшали на 0,7%. Як зазначає журнал, це падіння може нічого не змінити в житті Безоса, але воно призвело до того, що він змістився на друге місце в списку найбагатших людей світу.

Тепер перше місце посідає засновник Louis Vuitton Бернар Арно, статок якого оцінюються в 116,5 мільярда доларів. Відзначається, що вартість акцій компанії підвищилася на 0,7%, а вартість активів Арно підвищилася на 1,9 мільярда доларів.

На третьому місці в списку найбагатших людей світу розмістився Білл Гейтс, статок якого оцінюється в 110,6 мільярда доларів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Безос став найбагатшою людиною світу в 2018 році. У жовтні минулого року він вже втрачав цей статус, тоді це також було пов'язано зі зниженням вартості акцій Amazon і тим, що бізнесмен віддав частину свого статку колишній дружині Маккензі Безос після розлучення. У грудні 2019 року Арно вже обганяв Безоса; тоді він протримався на першому місці кілька годин.

У щорічному списку найбагатших людей світу, складеному Forbes, за підсумками 2019 року Арно посів четверте місце, Безос - перше.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі