Facebook має намір блокувати дезінформацію під час виборів у США

Поділитися
Facebook має намір блокувати дезінформацію під час виборів у США Facebook прийме додаткові заходи для боротьби з дезінформацією під час виборів
Соціальна мережа буде видаляти неправдиву інформацію про методи голосування і можливі черги.

Соціальна мережа Facebook заявила про те, що буде блокувати розповсюдження дезінформації під час виборів в США, які відбудуться в наступному місяці. Як повідомляє Reuters, соцмережа буде видаляти неправдиву інформацію про методи проведення голосування та перевіряти дані про можливі випадки насильства і черги на дільницях.

Наголошується, що неправдива інформація про методи голосування поширювалася серед користувачів соціальної мережі під час минулої кампанії. Тоді, наприклад, користувачам повідомляли про те, що вони можуть проголосувати за допомогою текстового повідомлення.

Відзначається також, що посилання на неправдиві дані про ділянки для голосування будуть піддаватися перевірці. У разі, якщо вони будуть відзначені, як помилкові, вони не будуть видалені, але їх побачить менша кількість друзів користувача.

Нагадаємо, Facebook виявила нову скоординовану кампанію політичного впливу, яка розміщувала інформацію в мережі про організацію мітингів та інших заходів напередодні майбутніх осінніх виборів у США. 9 жовтня Facebook повідомила про 32 підозрілих сторінках і облікових записах.

Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп заявив, що Росія може знову спробувати втрутитися у вибори в США, виступивши на боці демократів. Також американський президент звинуватив Twitter в "прихованному блокуванні" акаунтів політиків-республіканців.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі