Файлообмінник Fex.net відкрив доступ до ліцензійних фільмів

Поділитися
Файлообмінник Fex.net відкрив доступ до ліцензійних фільмів Fex.net надав доступ до фільмів
У бібліотеці на даний момент 50 фільмів.

Команда файлообмінника ex.ua, який неодноразово звинувачували в піратстві, запустила новий проект з надання платного доступу до контенту, повідомляє "Новое время".

На файлосховищі тепер можна переглядати ліцензійний відеоконтент. Послуга надається за підпискою, вартість якої становить 30 гривень на місяць. На даний момент у бібліотеці 50 фільмів і їхнє число буде зростати.

Для створення власної відеобібліотекі, Fex.net підписав договір з Топ фільм дистриб'юшн. Ліцензійна угода передбачає, що відеоконтент призначений тільки для особистого використання. Його заборонено копіювати, поширювати і використовувати для комерційних цілей. Дія ліцензії поширюється на Азербайджан, Вірменію, РФ, Білорусь, Грузію, Казахстан, Киргизстан, Молдову, Таджикистан, Туркменістан та Україну.

16 листопада найбільший файлообмінний ресурс українського інтернету EX.UA повідомив про припинення своєї роботи. Адміністрація ресурсу заявила, що весь минулий рік на неї чинили тиск, в тому числі, шляхом прямих погроз і шантажу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі