Google може випустити ноутбук з двома операційними системами – ЗМІ

Поділитися
Google може випустити ноутбук з двома операційними системами – ЗМІ Chromebook можуть почати підтримувати роботу з двома операційними системами © rbc.ua
Ноутбуки компанії зможуть запускати Windows 10.

Компанія Google працює над режимом Alt OS для своїх ноутбуків, який дозволить запускати на них відразу дві операційні системи. Як повідомляє Slash Gear, режим буде аналогом Boot Camp від Apple, який дозволяє запускати Windows 10 на комп'ютерах компанії.

Наголошується, що натяки на впровадження такого режиму в новому Pixelbook були зроблені інженерами, які заявили про важливі зміни в Chrome OS. Разом з тим, впровадження режиму Alt OS зажадає мінімум 40 Гб сховища: 10 Гб для Chrome OS і 30 Гб для Windows 10.

Як підкреслює портал, на даний момент користувачі використовують ноутбуки Chromebook виключно для виходу в інтернет, але можливість запускати на них Windows 10 може знадобитися "просунутим" користувачам, що дозволить вивести ноутбуки Google на новий рівень.

Раніше з'явилася інформація про те, що пристрої, що працюють під управлінням операційної системи Android, збирають дані про геолокацію користувачів і повідомляють її в Google навіть з вийнятою SIM-картою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі