Інсайдер розкрив дизайн iPhone 12

Поділитися
Інсайдер розкрив дизайн iPhone 12 Інсайдер показав можливий дизайн iPhone 12 © MacRumors
Ймовірно, цієї осені Apple представить чотири моделі смартфонів.

Інсайдер Сонні Діксон опублікував зображення, на яких, як він стверджує, показаний дизайн iPhone 12. Як повідомляє MacRumors, як правило, Діксон публікує фото макетів смартфонів, створених на підставі креслень, які передаються виробникам чохлів.

Очікується, що цієї осені Apple представить чотири моделі iPhone, які будуть випущені в трьох розмірах: 5.4, 6.1 та 6.4 дюйма. На зображеннях представлені всі три розміри пристроїв.

MacRumors

Судячи з зображень, нові iPhone будуть нагадувати iPad Pro з плоскими гранями. Кути пристроїв будуть округленими. А ось розташування камер розходиться з попередніми витоками. Очікувалося, що дві моделі iPhone вийдуть з двома камерами, а дві – з трьома. Разом з тим, на опублікованих знімках у всіх трьох пристроїв три камери.

Крім того, на представлених знімках відсутній сенсор LiDAR, яким, як очікується, буде обладнана модель з діагоналлю екрана 6,7 дюйма.

MacRumors

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Читайте також: Кернес відмовився закривати метро в Харкові на вимогу Зеленського

Нагадаємо, 15 квітня Apple представила iPhone SE 2. Він виглядає так само, як iPhone 8 2017-го року, але всередині у нього-процесор A13 Bionic, який встановлений в iPакууввhone 11 і 11 Pro. Ціна пристрою стартує від 399 доларів в США і від 479 євро в Європі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі