Instagram спростить процедуру відновлення зламаних акаунтів

Поділитися
Instagram спростить процедуру відновлення зламаних акаунтів Instagram спростить відновлення доступу до акаунту © Pixabay
Щоб відновити доступ до облікового запису, потрібно буде ввести номер телефону або електронну пошту.

Соціальна мережа Instagram має намір спростити процедуру відновлення доступу до зламаним акаунтів. Як повідомляє ВВС, на даний момент фотосервіс вже тестує відповідний функціонал.

Для того, щоб відновити доступ до акаунту, потрібно буде ввести номер телефону або електронну пошту, до якої прив'язаний обліковий запис. Потім користувачеві прийде спеціальний код підтвердження.

На даний момент відновити обліковий запис можливо, але ця процедура займає багато часу, на що неодноразово скаржилися блогери і зірки. Наприклад, Instagram-блогер Ліндсі Комерфольд розповіла, що не один раз писала в службу підтримки, але її профіль так і залишився заблокованим.

Раніше повідомлялося про те, що Instagram додав функцію, яка дозволяє користувачам переключатися між декількома обліковими записами. Можливість перемикатися між декількома акаунтами без виходу з них необхідна в першу чергу власникам рекламних та професійних сторінок в соціальній мережі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі