Instagram запустила власний месенджер

Поділитися
Instagram запустила власний месенджер Threads призначений для обміну повідомленнями з близькими друзями © Instagram
Спілкуватися в месенджері можна тільки з близькими друзями.

Соціальна мережа Instagram запустила додаток Threads – окремий сервіс для обміну повідомленнями. У блозі соціальної мережі йдеться про те, що це "перше орієнтований на камеру додаток", призначене для спілкування з друзями.

За допомогою Threads користувачі Instagram зможуть обмінюватися повідомленнями тільки з підписниками зі списку "близьких друзів". Додаток дозволяє відправляти друзям фото, відео, "Історії" і повідомлення. Користувачі також зможуть контролювати список тих, хто може відправляти їм повідомлення за допомогою додатку.

В Instagram відзначають також, що повідомлення, відправлені за допомогою Threads, продовжать відображатись в розділі "повідомлення" основного додатка.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше повідомлялося про те, що Instagram додав функцію, яка дозволяє користувачам переключатися між декількома обліковими записами. Можливість перемикатися між декількома акаунтами без виходу з них необхідна в першу чергу власникам рекламних та професійних сторінок в соціальній мережі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі