Італійський будинок моди Roberto Cavalli купив магнат з ОАЕ

Поділитися
Італійський будинок моди Roberto Cavalli купив магнат з ОАЕ Сімейні бренди поступово змінюють звичну прописку
На модний дім претендувало чимало компаній
У світі моди, як і в інших сферах діють зміни: компанії поглинаються, збагачуються, розоряються і продаються. Прийшла пора і відомого італійського будинку моди Roberto Cavalli - його купив засновник і голова правління дубайської девелоперської компанії Damac Properties (DICO) Хусейн Саджвані.

Про це 28 листопада повідомило агентство Bloomberg, передає Кореспондент.

Угода, вартість якої не розкривається, відбулася у четвер. Вона була здійснена через власну інвестиційну компанію Саджвані Vision Investments.

Раніше контроль над Roberto Cavalli належав італійській інвесткомпанії Clessidra.

Нагадаємо, в липні з'явилася інформація про те, що Vision Investment має намір придбати 100% модного дому. Італійське видання L'Unione Sarda писало, що йшлося про суму у 160 мільйонів євро.

За даними Forbes, 66-річний Саджвані займає 962 місце у глобальному рейтингу мільярдерів. Його статки оцінюються в 1,9 мільярда доларів.

Раніше повідомлялося, що французький мільярдер і колекціонер Патрік Драхам купив аукціонний дім Sotheby's за 3,7 мільярда доларів. а Louis Vuitton Moet Hennessy купив найбільшу транснаціональну ювелірну компанію Tiffany майже за 17 млрд. дол.

У жовтні 2018 року видання "Новий Час" опублікувало свій рейтинг найбагатших українців. Виявилося, що сто найбагатших українців багатіє в 12 разів швидше, ніж зростає ВВП країни, а в 2018 році темп приросту їх станів тільки збільшився – з +33 % в минулому році до 43 % в цьому. Сотня найбагатших співвітчизників сконцентрувала у своїх руках $ 37,5 млрд, що становить половину всього держборгу країни.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі