Кількість українських користувачів Instagram за рік збільшилася на 50 відсотків

Поділитися
Кількість українських користувачів Instagram за рік збільшилася на 50 відсотків Instagram продовжує набирати популярності © Pixabay
До кінця 2019 року обсяг української аудиторії Instagram може наблизитися до показників Facebook.

Популярний соціальний сервіс Instagram з кожним роком набирає популярності В Україні. Кількість користувачів росте небаченими темпами. Скоро Instagram може навіть скласти конкуренцію не менш популярній соцмережі Facebook.

Кількість українських користувачів Instagram в 2018 році зросла на 50,7% - до 11 млн (7,3 млн у 2017 році). Такі дані дослідження української аудиторії соцмережі Instagram оприлюднило комунікаційне агентство PlusOne на сайті, передає Капітал.

За його прогнозами, до кінця 2019 року обсяг української аудиторії Instagram може наблизитися до показників Facebook.

"У 2018 році мобільний додаток Instagram був № 1 в Україні по кількості завантажень серед додатків соцмереж", - наголошується агентство.

Згідно з дослідженням PlusOne, з 42,2 млн жителів України інтернетом користується близько 21,4 млн, з них 11 млн користуються Instagram.

За даними агентства, найактивніше Instagram користуються у Чернівцях, Києві та обласних центрах Західної України.

Лідером з використання Instagram, згідно з дослідженням, є Чернівці (проникнення 71,51%). На другому місці - Київ (68,15%), третьому - Тернопіль (64,02%), четверте місце займає Івано-Франківськ (63,73%), на п'ятому - Львів (63,29%). Одеса посіла шосту позицію з результатом 60,3%. В інших обласних центрах показники нижче 60%. Найменший рівень проникнення Instagram - у Миколаєві (39,07%), Чернігові (33,86%) та Запоріжжі (33,53%).

"Україна займає 10-е місце в світі за кількістю жінок, які користуються Instagram - 58,27% від загальної кількості українських Instagram-користувачів", - відзначають в PlusOne.

При цьому 2,6 млн користувачів заходять в Instagram з використанням iOS, 8,5 млн - через Android, близько 100 тис. - з використанням обох операційних систем.

Найбільш популярні бренди терміналів серед українських Instagram-користувачів - Samsung (3 млн користувачів), Xiaomi і iPhone (2,5 млн) і Huawei (1,6 млн).

Раніше повідомлялося про те, що Instagram додав функцію, що дозволяє користувачам перемикатися між декількома обліковими записами. Можливість перемикатися між декількома акаунтами без виходу з них необхідна в першу чергу власникам рекламних та професійних сторінок в соціальній мережі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі