Китай схвалив використання препарату від хвороби Альцгеймера

Поділитися
Китай схвалив використання препарату від хвороби Альцгеймера У Китаї створили препарат, здатний вилікувати хворобу Альцгеймера
Ліки стали першим подібним препаратом за останні 17 років.

Влада Китаю схвалила ліки на основі морських водоростей від хвороби Альцгеймера. Як повідомляє CNN, це перший препарат за останні 17 років, який має потенціал вилікувати захворювання.

Ліки отримали назву Oligomannate, вони може бути використані для лікування хвороби Альцгеймера легкої та середньої тяжкості. Відзначається, що Державне управління контролю над лікарськими засобами КНР видало лікам умовний дозвіл. Це означає, що, незважаючи на те, що вони може надходити у продаж в ході додаткових клінічних випробувань, їхня дія буде перебувати під суворим контролем і препарат може бути вилучений з обігу в разі виявлення будь-яких проблем.

Препарат вже пройшов випробування на 818 пацієнтах з хворобою Альцгеймера і показав, що здатний покращувати когнітивні здібності людей із захворюванням вже через місяць після початку прийому. Ліки мають надійти в продаж в Китаї вже "дуже скоро".

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше вченим вдалося виявити випадки зараження хворобою Альгеймера. Хвороба була занесена в організм разом з гормонами росту людини. Таким чином розслідування встановило, що медичні процедури можуть бути джерелом зараження смертельною хворобою, яка до цього вважалася незаразною.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі