Компанія Google об'єднала під одним ім'ям свої тревел-проекти — знайшлося місце й Україні

Поділитися
Компанія Google об'єднала під одним ім'ям свої тревел-проекти — знайшлося місце й Україні Україна потрапила у додатки Google © 4pda.ru
Україна потрапила у вміст додатків Google, які стосуються подорожей.

Україна потрапила у вміст додатків Google, що стосуються подорожей. Це спеціальний портал, на якому зібрано безліч інформації і пропозицій для мандрівників.

Компанія Google об'єднала під одним ім'ям свої тревел-проекти: додаток Google Trips, сервіс пошуку квитків і готелів, рекомендації для мандрівників. Тепер вся інформація на порталі "Подорожі", передає AIN.ua.

Маршрути зібрані по локаціях і таргетуються індивідуально. Наприклад, українським користувачам видно плани подорожей до Дніпра, Одеси, Львова та інших міст. При кліці на місце, Google показує інформаційне зведення про місто, список цікавих місць, рекомендовані маршрути на день/тиждень, а також вартість готелів і завантаженість локації.

Крім того, є секція з призначеним для користувача контентом: туди потрапляють найпопулярніші відео про подорожі в місто. Наостанок - інші рекомендації. Наприклад, сервіс вибирає кілька міст для тривалої подорожі (наприклад, "Київ, Львів та Одеса - 7 днів"). У вкладці збоку можна вибрати квитки на літак і забронювати готелі.

Вибравши подорож через сайт "Подорожі", стежити за прогресом можна в мобільному додатку Google Trips. Також у Google говорять, що незабаром інтегрують нові функції Google Maps.

Єврокомісія привітала звіти Facebook, Google і Twitter про виконання зобов'язань по боротьбі проти дезінформації напередодні травневих виборів до Європейського парламенту.

"Ми раді бачити, що співпраця в рамках зведення практичних правил спонукала Facebook, Google і Twitter вжити подальші заходи для забезпечення цілісності своїх послуг і боротьби з шкідливими ботами і фальшивими аккаунтами", - наголошується в заяві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі