Компанія Valve анонсувала першу гру Half-Life за 12 років

Поділитися
Компанія Valve анонсувала першу гру Half-Life за 12 років Нова Half-Life може вийти в березні 2020 року © ArsTechnica
Гра призначена для шоломів віртуальної реальності.

Компанія Valve Corporation анонсувала гру Half-Life: Alyx, офіційна презентація якої відбудеться 21 листопада. Ніякої інформації про розробку компанія не розкрила, але ймовірно, що вона буде випущена в березні 2020 року, повідомляє "Медуза".

За даними Ars Technica, гра буде призначена тільки для шоломів віртуальної реальності. За непідтвердженими даними, в Valve хотіли б представити гру, де можна управляти за допомогою клавіатури і миші, але вирішили зосередитися на VR-грі.

Певно, в новій Half-Life буде нова система управління, рукавички Grabbity Gloves. Вони дозволять гравцям виділяти предмети і притягувати їх в руку.

Передбачається, що головним героєм гри стане Алікс Венс - один з неігрових персонажів Half-Life 2 і двох її продовжень. Ймовірно, що дія гри буде розгортатися між першою і другою частиною Half-Life.

19 листопада виповнюється 21 рік з моменту виходу оригінального шутера Half-Life, випущеного у 1998 році. Друга частина серії вийшла в листопаді 2004 року. Два продовження Half-Life 2 вийшли у 2006 і 2007 році. При цьому в Valve анонсували, що напередодні 2008 року вийде третє продовження, але цього так і не сталося.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше компанія Blizzard анонсувала гру Diablo IV. Це буде перше повноцінне продовження серії з 2012 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі