Користувачі Windows 10 можуть витягувати флешки з USB-порту без додаткових зусиль

Поділитися
Користувачі Windows 10 можуть витягувати флешки з USB-порту без додаткових зусиль Флешки з ПК можна виймати без "безпечного вилучення"
Microsoft підтвердила, що можна не користуватися функцією "безпечне вилучення".

Компанія Microsoft офіційно заявила про те, що користувачі Windows 10 версія 1809 можуть просто діставати флешки з комп'ютерів, не використовуючи функцію "безпечне вилучення". Як повідомляє The Verge, в новій версії операційної системи передбачена функція "швидке вилучення", яка дозволяє користувачам швидко діставати носії практично в будь-який час.

Відзначається, що ця функція активована за замовчуванням, разом з тим, флешку все ж краще не витягати в процесі запису файлів на неї. Крім того, видання підкреслює, що функція з'явилася в Windows 10 ще восени минулого року, але компанія звернула на неї увагу тільки зараз.

IT-компанії і експерти настійно рекомендують користувачам безпечно витягувати USB-накопичувачі, а не просто витягувати їх з ПК. Схоже, тепер для користувачів Windows 10 ці рекомендації більше не актуальні. Разом з тим, видання зазначає, що Microsoft все-таки залишила опцію безпечного вилучення на панелі завдань.

У жовтні минулого року компанія випустила оновлення операційної системи, після чого деякі користувачі заявили про видалення файлів з папки "Мої документи". Крім того, користувачі, які встановили оновлення, скаржилися на те, що браузер Edge не може з'єднатися з інтернетом, а деякі заявляли про те, що їхні комп'ютери були заблоковані.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі