Microsoft може випустити ноутбук з сонячними панелями

Поділитися
Microsoft може випустити ноутбук з сонячними панелями Ноутбук може отримувати енергію і від штучних джерел світла © microsoft.com
Певно, від сонячної енергії буде заряджатися новий Surface Pro.

Компанія Microsoft може випустити ноутбук, який буде працювати від сонячної енергії. Як повідомляє Windows Latest, ймовірно, такий пристрій доповнить лінійку Surface Pro.

Наголошується, що Microsoft оформила патентну заявку, яка описує ноутбук, на кришці якого кріпляться фотоелементи, що з'єднуються з акумулятором. Заявка була подана у Відомство з патентів і торгових марок США ще в 2018 році, але була опублікована тільки зараз.

У компанії підкреслюють, що панелі можуть отримувати енергію не тільки від сонячного світла, але і від штучних джерел освітлення, наприклад, ламп. Крім того, панелі зможуть надавати живлення ноутбуку, коли він відключений від мережі, але активно використовується.

Інтерес пропозиція Microsoft викликає тому, що користувачі зможуть розгорнути панелі під таким кутом, щоб вони отримували максимальну кількість світла.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше Microsoft представила мишу Microsoft Mavic Arc Mouse, яку можна зігнути по формі руки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі