Мілленіали стануть першим поколінням з успіхами гіршими, ніж у батьків

Поділитися
Мілленіали стануть першим поколінням з успіхами гіршими, ніж у батьків У мілленіалів немає того, що було у їхніх батьків у тому ж віці
Поколінню Y не вдається перевершити успіхів батьків у побудові кар'єри та отримання доходу.

Мілленіали можуть стати першим поколінням в історії США, якому не тільки не вдалося перевершити успіхів своїх батьків, але навіть стати гіршим. Як повідомляє CNN, покоління Y виявилося не таким успішним, як їхні батьки в питаннях кар'єрного росту та заробітку.

Мілленіали – це люди, які народилися в період між 1981 і 1996 роком. Дослідження, яке було проведено Стенфордським центром з вивчення бідності, показало, що серед американців, які народилися в кінці 1980-х років, тільки 44% займали посади з більш високим соціально-економічним статусом, ніж їхні батьки, а 49% - посади з більш низьким статусом. Для порівняння, серед тих, хто народився в 1930-х роках, посади з більш високим статусом, ніж у батьків, займали 70%. Відтоді цей відсоток знижувався, але для мілленіалів він вперше впав нижче 50%.

Ще одне дослідження, опубліковане в журналі Science в 2017 році, показує, що лише половина з тих, хто народився в 1984 році, заробляє більше, ніж їхні батьки, порівняно з 92% для тих, хто народився в 1940-х.

Опитування, проведене CNN, показало, що мілленіали намагаються перевершити своїх батьків. Серед причин, за якими їм це не вдається, вони називають проблеми з пошуками високооплачуваної роботи, подорожчання нерухомості, зростання студентських позик та інших витрат.

Мілленіали відстають також і в показниках добробуту. Середній дохід для домогосподарств покоління Y становить 20 тисяч доларів, тоді як для покоління Х цей показник становив понад 31 тисячі доларів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше вчені з Політехнічного університету Вірджинії дійшли висновку, що сексуальная орієнтація мілленіалів є гнучкою і виходить за рамки традиційних категорій, таких як гомосексуальність, гетеросексуальність або бісексуальність, особливо серед жінок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі