Новий "розумний" годинник і три моделі iPhone: що Apple показала на презентації

Доповнено
Поділитися
Новий "розумний" годинник і три моделі iPhone: що Apple показала на презентації Apple випустить відразу три нових iPhone © The Verge
Компанія провела свою традиційну осінню презентацію.

У середу, 12 вересня, компанія Apple провела презентацію, на якій представила свої нові продукти. Як і очікували інсайдери, компанія показала відразу три нових моделі iPhone: два флагмана і більш дешевий варіант смартфона. Не забула Apple також і про оновлення лінійки "розумних" годиннків.

DT.UA зібрало всі новинки компанії в одній статті.

Apple Watch Series 4


The Verge

Як запевняє компанія, дисплей нових "розумних" годинників став на 30% більшим, досягти цього вдалося за рахунок зменшення рамок пристрою, які практично не помітні. Оновився також і дизайн дисплея і гаджета в цілому.

Пристрій оснащений 64-бітним двоядерним процесором, що робить роботу пристрою в два рази швидшою, ніж у попередніх версій. Батарея пристрою розрахована на 18 годин роботи.

Вартість годинника буде стартувати від 399 доларів. Годинник надійдуть у продаж 21 вересня.

iPhone XS і iPhone XS Max


Головним анонсом вечора став новий iPhone XS, який компанія випустить в двох варіантах: з діагоналлю екрана 5,8 дюйма і 6,5 дюйма, який буде називатися iPhone XS Max.

Пристрої оснащені подвійною 12-мегапіксельною камерою з оптичною стабілізацією. У нових iPhone з'явилася функція Smart HDR, яка дозволяє зробити якісні знімки, наприклад, об'єкта в русі за рахунок створення декількох варіантів знімка, а потім зведення їх в єдине зображення.

Нові iPhone підтримують роботу двох SIM-карт: однієї фізичної і eSIM. А ось для ринку Китаю буде створена модель iPhone XS Max з двома фізичними SIM-картами.

iPhone XS буде випущений у варіантах з 64, 256 і 512 гігабайтами, його ціна буде стартувати у США від 999 доларів. Велика модель буде випущена в тих же варіантах за ціною 1099 доларів. Попереднє замовлення на пристрій можна буде зробити з 21 вересня, продажі стартують 28 вересня.

iPhone XR


The Verge

Умовно бюджетний iPhone оснащений LCD-дисплеєм діагоналлю 6,1 дюйма. В Apple зізналися, що називають новий дисплей Liquid Retina. Роздільна здатність пристрою становить 1792 x 828 точок. Він також отримав новий процесор Apple - A12 Bionic і 12-мегапіксельну камеру, як і у моделей S. Бюджетна модель також захищена за допомогою Face ID. Компанія обіцяє, що батарея пристрою буде працювати на 1,5 довше, ніж у iPhone 8 Plus.

iPhone XR буде випущений у варіантах з 64, 128 і 256 гігабайтами пам'яті, його вартість в США буде стартувати від 749 доларів. Попереднє замовлення на пристрій можна буде оформити з 19 жовтня, а його продажі стартують 26 жовтня.

Анонси виходу


Тім Кук розповів також про те, коли варто чекати оновлення програмного забезпечення. Отже, macOS Mojave буде доступна 24 вересня, tvOS 12 вийде 17 вересня, iOS 12 також вийде 17 вересня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі