PayPal відмовився від участі у створенні криптовалюти Facebook

Поділитися
PayPal відмовився від участі у створенні криптовалюти Facebook PayPal не буде брати участь у створенні Libra
Компанія вирішила зосередитися на розвитку власного бізнесу.

Платіжна компанія PayPal вирішила відмовитися від участі у створенні криптовалюти Libra, яке було ініційоване Facebook. Як говориться в заяві компанії, яка надійшла в агентство Bloomberg, компанія вирішила зосередитися на розвитку власного бізнесу.

"У даний час PayPal прийняв рішення відмовитися від подальшої участі в Libra Association і приділити увагу просуванню наших існуючих місій і бізнес-пріоритетів, оскільки ми прагнемо демократизувати доступ до фінансових послуг для недостатньо обслуговуваного населення", - заявили в PayPal.

Можливість відмови компанії від створення Libra обговорювалася на зустрічі партнерів, яка сталася в четвер у Вашингтоні. Як припускає Bloomberg, PayPal вирішила не брати участь в проекті через те, що він не отримав повну підтримку американських регуляторів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше повідомлялося, що Конгрес США заблокував проект Facebook щодо створення власної криптовалюти. Пізніше міністри фінансів G7 заявили, що такі криптовалюти, як Libra Facebook, можуть дестабілізувати глобальну економіку і використовуватися для відмивання грошей або навіть для фінансування тероризму.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі