Користувачам гаджетів Apple повернули карти Google Maps

Поділитися
© cnet.com
Apple спробував замінити карти Google Maps на свої власні, проте вони не сподобалися користувача, незадоволеним цілим рядом географічних помилок, браком інформації та відсутністю багатьох функцій.

Картографічний додаток Google Maps від Google Inc тепер знову буде доступний власникам гаджетів Apple Inc, повідомив інтернет-гігант у своєму офіційному блозі.

Додаток Google Maps зараз сумісний зі смартфонами iPhone і iPod Touch, в яких встановлена ​​операційна система iOS 5.1 або вище.

У вересні, коли Apple випускав новий iPhone 5, а також довгоочікувану оновлену версію ОС для телефонів iPhone і планшетів iPad - iOS 6, компанія представила також свої власні карти.

Продукт «яблучної» компанії повинен був скласти конкуренцію аналогічному сервісу від Google, чиї карти і були раніше в стандартному наборі додатків для пристроїв Apple.

Однак новинка припала до душі багатьом користувачам, незадоволеним цілим рядом географічних помилок, браком інформації та відсутністю багатьох функцій, які зробили всесвітньо популярними Google Maps, наприклад, маршрутів громадського транспорту, точних даних про пробки або вуличних панорам.

Через приблизно місяць глава Apple Тім Кук звільнив впливового керівника підрозділу мобільного програмного забезпечення Скотта Форсталла, що відповідав, зокрема, за розробку програми з картами для нової платформи iOS 6.

За словами деяких людей, знайомих з ситуацією, Apple запропонувала Форсталлу, який працював ще з співзасновником компанії Стівом Джобсом, піти через тривале впродовж декількох років тертя з іншими топ-менеджерами та відмову взяти на себе відповідальність за некоректну роботу нового картографічного сервісу. !zn

Читайте також:

З нових карт iPhone 5 зник лондонський вокзал


Керівництво Apple вперше у своїй історії вибачилося перед користувачами

Apple збереже за собою половину ринку планшетів до 2016 року


У Росії священики міняють на пристроях Apple надкушене яблуко на хрест

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі