Потрійна камера у iPhone і новий iPad: що Apple показала на презентації

Поділитися
Потрійна камера у iPhone і новий iPad: що Apple показала на презентації iPhone 11 Pro обладнали потрійною камерою © itc.ua
Компанія порадувала шанувальників новими гаджетами і показала трейлер серіалу з Джейсоном Момоа.

У вівторок, 10 вересня, компанія Apple провела презентацію, на якій показала свої нові продукти. Зазвичай у вересні Apple демонструє нові моделі iPhone і "розумних" годинників, але на цей раз здивувала шанувальників і новим iPad.

DT.UA вирішило розібратися, що ж компанія представила на презентації.

Три нових iPhone

Apple не стала відступати від традиції, яку почала два роки тому, і представила відразу три нових смартфона. Вони отримали назви iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max. Перша версія продовжує лінійку iPhone XR, а дві інші – iPhone XS і iPhone XS Max. Зовні вони не відрізняються від торішніх моделей, але є одне але: камера. У iPhone 11 вона подвійна, а у iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max – потрійна. При цьому, у всіх випадках камера розташовується в гігантському квадраті на задній панелі, відмінності полягають лише в розташуванні об'єктивів.

Смартфони отримали також новий процесор А13, в Apple стверджують, що він став найпотужнішим з усіх випущених на даний момент, і дозволяє пристроям працювати набагато швидше. Компанія поліпшила також вологозахист, захист від пилу і прискорила роботу FaceI ID.

Новий iPad

Планшет обладнаний Retina-дисплеєм з діагоналлю 10,2 дюйма і чіпом A10 Fusion, який, за словами розробників, дозволяє йому працювати в два рази швидше, ніж "топові комп'ютери". Пристрій отримав камеру з роздільною здатністю вісім мегапікселів.

Apple Watch series 5

Нові Apple Watch оснащені Always-on Retina-дисплеєм, тобто він весь час показує користувачеві якусь інформацію. У Apple заявили, що, незважаючи на новий дисплей, пристрій зможе працювати без підзарядки 18 годин.

Крім того, Apple обладнала "розумний" годинник вбудованим компасом, а також функцією екстреного виклику, яка буде працювати в 150 країнах світу.

Apple TV+ и Arcade

Стримінговий сервіс компанії буде запущений 1 листопада. Для того, щоб підігріти інтерес, Apple показала трейлер постапокаліптичного серіалу з Джейсоном Момоа у головній ролі.

Вартість підписки складе 4,99 долара на місяць, а ті, хто купить техніку Apple, зможуть отримати рік користування сервісом безкоштовно.

Сервіс Arcade, буде запущений 19 вересня. Вартість підписки складе 4,99 долара на місяць, користувач зможе отримати безкоштовний пробний доступ на місяць.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі