Презентація нових iPhone: що відомо на даний момент

Поділитися
Презентація нових iPhone: що відомо на даний момент Apple покаже нові iPhone вже 12 вересня © 9to5mac.com
Презентація новинок Apple відбудеться 12 вересня, але чутки про нові смартфони компанії ходять вже давно.

У середу, 12 вересня, компанія Apple проведе презентацію, в рамках якої представить свої нові продукти. Очікується, що на цей раз компанія представить одразу три нових смартфона: дві моделі iPhone XS, які будуть оснащені дисплеями діагоналлю 5,8 і 6,5 дюйма, і бюджетну модель з LCD-дисплеєм, яку умовно називають iPhone 9.

Незважаючи на те, що презентація Apple запланована тільки на 12 вересня, чутки про нові iPhone ходять останні кілька місяців. DT.UA пропонує згадати, яка ж з'являлася інформація про нові гаджетах в мережі.

Зовнішній вигляд пристроїв

У мережі з'явилося відео, на якому нібито зображено нові iPhone. Зовні вони нагадують iPhone X: безрамковий дисплей і обтічна форма. А ось діагональ пристроїв буде різною: у більшої моделі iPhone XS вона буде становити 6,5 дюйма, хоча і меншу модель (5,8 дюйма) назвати маленькою не можна.

Удосконалений FaceID

Нові смартфони Apple зможуть розпізнавати користувача на венах на обличчі. Що, на думку джерел, дозволить смартфонам розпізнавати близнюків і, таким чином, набагато ефективніше захищати пристрій від злому.

Разом з тим, патентна заявка на цю технологію була подана ще у 2015 році, тому коли вона буде запроваджена невідомо.

Підтримка двох SIM-карт

Чутки про те, що iPhone нарешті почнуть підтримувати дві SIM-карти ходять від презентації до презентації. Можливо, вони з розряду того, коли бажане видається за дійсне, а можливо Apple прислухається до побажань і дозволить користувачам встановлювати у смартфон другу "сімку".

Тройная камера

Аналітик компанії Yuanta Securities Джефф Пу впевнений, що одна з представлених моделей буде обладнана потрійною 12-мегапіксельною камерою з оптичною стабілізацією. Більш того, він упевнений, що подібні смартфони стануть новим трендом на ринку технологій.

Горизонтальний режим

У новій версії iOS був знайдений натяк на те, що більша версія iPhone XS отримає підтримку розширеного ландшафтного режиму, а її екран отримає роздільну здатність 1242 x 2688 пікселів.

Вартість нових iPhone

За даними німецького порталу Macerkpof, ціна на нові смартфони компанії буде стартувати від 799 доларів за бюджетний iPhone 9. Вартість iPhone XS з 5,8-дюймовим OLED-дисплеєм буде починатися від 909 євро. За найбільший в історії смартфон Apple - 6,5-дюймовий гаджет під умовним ім'ям iPhone XS Max - попросять 1149 євро.

Варто відзначити, що це ціни для смартфонів з 64 гігабайтами вбудованої пам'яті. Доплата за модель з 256 гігабайтами пам'яті повинна становити приблизно 170 євро. Буде також випущена модель з 512 гігабайтами внутрішнього сховища, але сума доплати за неї невідома.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі