"Розумні" духовки почали самовільно включатися ночами

Поділитися
"Розумні" духовки почали самовільно включатися ночами Духовки розігріваються до 200 градусів і підтримують температуру © Популярная механика
Користувачі духовок підозрюють "повстання машин".

Користувачі американських "розумних" духовок June Oven заявили про "повстання машин": їхні пристрої почали самі по собі включатися вночі і розігріватися більш ніж до 200 градусів. Як повідомляє "Популярная механика", точно відомо про три подібні випадки.

Один з користувачів повідомив про те, що духовка включилася, нагріла залишену у ній картоплю до 215 градусів Цельсія і підтримувала її температуру протягом чотирьох годин. Стурбованість користувачів викликана тим, що підтримання духовкою високої температури протягом довгого часу може призвести до пожежі. Разом з тим, поки ніхто з власників пристроїв не повідомив про займання.

Користувачі відправили скарги виробнику, але в June Oven відмовилися визнавати проблему. На думку представників компанії, в нагріві духовок винні самі користувачі, які натиснули якусь кнопку в додатку або неуважно читали інструкцію.

Разом з тим, June Oven пообіцяла випустити оновлення, яке заборонить духовкам нагріватися, якщо в них нічого немає.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі