Samsung буде вимагати в суді заборонити продаж нового iPhone

Поділитися
© 3dmir.info
Південнокорейська Samsung має намір подати до суду на американську Apple з метою заборонити продажі нової моделі iPhone, передає Reuters з посиланням на обізнані джерела.

Подібний крок може стати потужним ударом у компанії після тривалих судових розглядів за звинуваченням у плагіаті з боку Apple.

Apple звинувачувала корейську компанію у ймовірному копіюванні зовнішнього вигляду телефонів і планшетних комп'ютерів з iPhone і iPad. Американська компанія стверджує, що інтерфейс пристроїв Galaxy S 4G, Epic 4G, Nexus S і Galaxy Tab скопійовано з розробок Apple.

Як повідомлялося, на початку серпня суд німецького міста Дюссельдорфа за позовом Apple про порушення авторських і патентних прав прийняв рішення повністю заборонити продаж планшетів Galaxy Tab 10.1 на території Євросоюзу, проте пізніше з'ясувалося, що обмеження продажу на весь ЄС знаходиться за межами повноважень органу, і заборону було звужено тільки до Німеччини.

Після цього представники Samsung пообіцяли негайно вжити відповідних дій, і, за попередніми даними, під удар може потрапити нова модель iPhone, до випуску якої компанія Apple готувалася більше року.

Новий продукт має вирішальне значення для провідного виробника смартфонів: завдяки йому американська компанія сподівається зберегти високі темпи продажів, яким загрожує експансія Samsung, оскільки південнокорейській компанії вдалося швидко оговтатися від удару конкурентів.

Samsung є одним з основних суперників Apple у боротьбі за першість на ринку смартфонів і планшетних комп'ютерів. Гаджети південнокорейської компанії працюють на платформі Android, яка на даний момент є найпопулярнішою у світі операційною системою для мобільних пристроїв, обігнавши iOS від Apple, Windows Mobile від Microsoft, BlackBerry OS від Research in Motion (RIM) і Symbian від Nokia.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі