Студія Blizzard анонсувала гру Diablo IV

Поділитися
Студія Blizzard анонсувала гру Diablo IV Дата виходу Diablo IV не називається © pcgamesn.com
Розробники обіцяють "повернути серію до похмурого коріння".

Компанія Blizzard на фестивалі BlizzCon, який проходить в Анахаймі, анонсувала гру Diablo IV. Як повідомляє "Медуза", це буде перше повноцінне продовження серії з 2012 року.

Студія показала 10-хвилинний трейлер нової гри, в якому пообіцяла "повернути серію до похмурого коріння". У ролику, зокрема, можна побачити Ліліт – доньку Мефісто з другої частини, яка, найімовірніше, стане головним антагоністом нової гри.

Дія гри відбувається через багато років після подій Diablo III і війни між Небесами і Пеклом, яка забрала мільйони життів.

Розробники також представили геймлей гри і оголосили, що в ній буде відкритий світ. Переміщатися по локаціях можна буде на конях, гравці також зможуть комунікувати між собою.

Дата виходу гри поки не оголошена.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

7 жовтня Blizzard виключила користувача Нг "blitzchung" Ваї Чанга зі змагань на турнірі з Hearthstone через те, що він в прямому ефірі закликав звільнити Гонконг. У компанії вважають це порушенням правил змагання, усунули його від змагань в наступному році і позбавили призових грошей.

Пізніше компанія переглянула своє рішення, скоротила дискваліфікацію до шести місяців, а призові гроші геймеру повернули.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі