Tesla Roadster оснастять реактивним двигуном

Поділитися
Tesla Roadster оснастять реактивним двигуном Tesla Roadster отримає "пакет від SpaceX" © Популярная механика
Оновлену версію електрокара представлять до кінця 2020 року.

Засновник компанії Tesla Ілон Маск розповів про розвиток лінійки Roadster. За його словами, вже до кінця наступного року буде випущена нова версія електрокара з "пакетом від SpaceX": на нього встановлять реактивні прискорювачі, що працюють від стисненого повітря, повідомляє "Популярная механика".

Відзначається, що перші тести з зависанням на невеликій висоті будуть проведені вже наступного року.

Маск повідомляв про можливість установки на електрокар десятка прискорювачів ще у 2018 році. Вони повинні будуть підвищити маневреність, зменшити гальмівний шлях, поліпшити динамічні характеристики і навіть навчити підстрибувати.

Тепер ці задуми можуть бути втілені в життя. Маск зазначає, що затримка в їхНій реалізації обумовлена низьким пріоритетом при проектуванні суперкара, оскільки Tesla зосереджена на випуск більш дешевих моделей. Стиснене повітря для прискорювачів буде зберігатися в композитних баках, розміщених під задньою частиною салону. Через це другого ряду сидінь в машині не буде. Імовірно, сопла розташуються по периметру автомобіля і під номерними знаками.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

У березні компанія представила нову лінійку своїх електрокарів, Model Y. Це друга доступна модель компанії. Першою Tesla випустить версію Model Y вартістю 47 тисяч доларів. За словами Маска, більш доступний варіант електрокара, за ціною 39 тисяч доларів, буде доступний у 2021 році.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі