Топ-5 найочікуваніших ігор травня

Поділитися
Топ-5 найочікуваніших ігор травня Close to the Sun вийде вже 2 травня
У травні очікується вихід нових екшенів, стратегій та інших ігор.

Травень традиційно відрізняється великою кількістю вихідних, які можна присвятити новим іграм або планами щодо проходження тих, які тільки обіцяють вийти. А отже, саме час дізнатися, реліз яких ігор очікується в травні.

Close to the Sun

Реліз: 2 травня

Новий стімпанк-хоррор, присвячений подіям, пов'язаним з працями великого Ніколи Тесли. Дія відбувається у ХІХ столітті. За сюжетом, Тесла створив плавучий комплекс, на якому проводив свої дивовижні експерименти вдалині від мирських турбот і відволікаючих факторів. Але одного разу щось пішло не так і все занурилося в пітьму. Розібратися з причинами катастрофи вирішила журналістка Роуз Арчер, яка безстрашно сіла на корабель і вирушила назустріч пригодам.

Rage 2

Реліз: 14 травня

Повернення постапокаліптичного екшену Rage. У новій грі знайомий світ зробили ще більш яскравим і незабутнім, а на гравців чекають противники різних мастей. За сюжетом гравці зіткнуться з жорстоким Урядом і спробують повалити генерала Кросу. Шлях буде довгим і непростим, але потужна зброя і відвага допоможуть у важких ситуаціях.

Sniper Elite V2 Remastered

Реліз: 14 травня

Оновлена версія симулятора снайпера Другої світової війни Sniper Elite V2, яка вийшла у 2012 році. В оновленій версії буде сучасне освітлення, хороша дальність промальовування, допрацьовані спецефекти, а також текстури високої роздільної здатності. Гравцеві, як і раніше, належить проникнути в стан ворога і вивести з ладу важливих членів уряду.

Total War: Three Kingdoms

Реліз: 23 травня

Стратегія повинна була вийти ще в березні, але потім її реліз перенесли на травень. Нова частина обіцяє романтизований і реалістичний режими. У романтизиваному герої будуть виходити на поле бою без супроводу і ворогам завдавати величезної шкоди, немов персонажі фентезійних фільмів. Реалістичний режим буде схожий на попередні ігри серії, але з численними нововведеннями щодо економіки, політики, управління внутрішніми справами держави. На тактичної карті гравців чекають тисячі бійців, які боротимуться за честь своїх царів.

The Black Masses

Реліз: травень 2019

Гравцеві належить опинитися в світі, який населений одиницями живих людей. Але їхня недостача компенсується десятками тисяч реально існуючих і готових розірвати на частини зомбі. Гравцеві доведеться поєднувати перестрілки зі стрімкими відступами, постійно балансуючи на грані фолу. Займатися цим можна буде в одиночному та кооперативному режимах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі