У США планують відкрити перший в історії космічний готель

Поділитися
У США планують відкрити перший в історії космічний готель
На борту космічного готелю буде можливо грати в баскетбол і сидіти в барі в умовах низької гравітації.

Комерційна американська організація The Gateway Foundations розповіла про свої плани відкрити перший в історії космічний готель, який буде знаходитися на орбіті Землі, передає ABC News.

Згідно з інформацією на сайт компанії, що обертається космічна станція буде створювати штучну гравітацію різної швидкості. Запуск готелю планується до 2025 року. У свою чергу, розробники очікують близько 100 відвідувачів щомісяця.

За словами старшого архітектора космічної станції Von Braun Тіма Алаторра, на борту комічного готелю буде безліч розважальних заходів, включаючи баскетбол, батути і скелелазіння з низькою гравітацією. Крім того, на станції будуть доступні ресторани, бари, майданчика, де будуть влаштовувати концерти, покази фільмів і семінари.

"Хоча спочатку космічні подорожі зможуть дозволити собі лише заможні люди, кінцева мета - зробити цей досвід доступним для всіх", - сказав Алаторр.

Варто відзначити, що The Gateway Foundation - не єдина компанія, що прагне розширити можливості для космічних подорожей. У червні НАСА оголосило, що сподівається відкрити Міжнародну космічну станцію для приватних космонавтів до 2020 року.

Поділитися
Підготував/ла Стажер
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі