В Офісу Зеленського з'явився офіційний аккаунт в Instagram

Поділитися
В Офісу Зеленського з'явився офіційний аккаунт в Instagram Офіс президента завів аккаунт в Instagram © Pixabay
Коментарі до записів вимкнено.

Офіс президента України Володимира Зеленського зареєстрував офіційний акаунт в Instagram, йдеться в повідомленні ОП на сторінці в іншій соціальній мережі - Twitter.

"Офіс Президента запустив офіційну сторінку в соціальній мережі Instagram. Долучайтеся, будьмо на зв'язку!", - йдеться в повідомленні.

На сторінці опубліковано 14 матеріалів, починаючи з Дня Незалежності 24 серпня. Коментарі до записів вимкнено.

Офіс Зеленського має офіційні аккаунти в соціальних мережах Facebook, Twitter та Instagram, а також канал на відеохостингу YouTube. А його голова Андрій Богдан раніше заявляв, що команда Зеленського воліє спілкуватися із суспільством безпосередньо в соцмережах, "без посередництва" журналістів.

Нагадаємо, 20 червня президент Володимир Зеленський видав указ про реорганізацію Адміністрації президента і скорочення працівників шляхом утворення Офісу Президента України.

21 травня Володимир Зеленський підписав указ про призначення Андрія Богдана головою Адміністрації президента. У Міністерстві юстиції нагадали, що посада голови АП прямо вказана в законі про очищення влади і запросили в Банкової інформацію про люстраційну перевірку Богдана і його заступників. Реорганізувавши АП в Офіс президента, Зеленський вивів його голову з-під дії закону про люстрацію.

Перед другим туром президентських виборів Володимир Зеленський заявляв, що хоче перенести Адміністрацію Президента з вулиці Банкової у Києві. Згодом від цієї ідеї відмовилися.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі