Аброськін очолив Одеський університет внутрішніх справ

Поділитися
Аброськін очолив Одеський університет внутрішніх справ Після звільнення Аброськіна з поліції Аваков підшукав йому нову посаду © МВС України
Після звільнення з поліції Аброськін обіцяв балотуватися в мери Маріуполя. Але Аваков підшукав йому нову посаду в системі МВС.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков призначив колишнього заступника голови Національної поліції В'ячеслава Аброськіна ректором Одеського державного університету внутрішніх справ. Наказ №952 про призначення Аброськіна було підписано в п'ятницю, 4 жовтня, повідомляє прес-служба МВС.

Нового керівника колективу вишу представив перший заступник Авакова Сергій Яровий. Він подякував Івановы Катеринчуку, звільненого з посади ректора, за "плідну роботу і суттєві досягнення у розвитку університету".

Зазначимо, що після звільнення з поліції Аброськін обіцяв балотуватися в мери Маріуполя.

Як повідомлялося, 24 вересня без пояснення причин подав у відставку голова Нацполиции Сергій Князєв, який обіймав цю посаду з початку 2017 року. Полс звільнення Князєва з поліції Арсен Аваков призначив його своїм радником і членом колегії МВС.

У вересні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив з поліції трьох заступників голови Національної поліції – В'ячеслава Аброськіна, Віталія Невгада та Ігоря Купранця. Їхні місця зайняли Євген Коваль і Максим Цуцкірідзе

Напередодні Аброськін, Невгад і Купранець подали рапорти про звільненняз поліції. У серпні з поліції звільнився заступник голови НПУ Костянтин Бушуєв.

6 вересня Кабмін погодив звільнення Вадима Трояна з посади заступника міністра внутрішніх справ. Арсен Аваков призначив його заступником голови Нацполіції.

25 вересня Кабмін призначив шістьох заступників голови МВС. Одним ыз них став колишній народний депутат, близький соратник Авакова Антон Геращенко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі