Адміністратору готелю "Токіо Стар" в Одесі повідомили про підозру

Поділитися
Адміністратору готелю "Токіо Стар" в Одесі повідомили про підозру Другого адміністратора готелю відпустили під домашній арешт
Адміністратор, яка виступала в ролі свідка, тепер підозрювана.

У справі про трагедію в готелі "Токіо Стар", що в Одесі, з'явилася нова підозрювана. Про це повідомляє регіональний прес-центр прокуратури.

За інформацією відомства, новою підозрюваною стала адміністратор готелю Оксана Їжак, яка в день страшної пожежі була на зміні. Раніше вона виступала в ролі свідка.

На даний момент правоохоронці не можуть обрати запобіжний захід для Їжак. Справа в тому, що Київський суд досі розглядає клопотання прокуратури про продовження строків досудового розслідування.

Підозру їй оголосили за тією ж статтею, що й іншим фігурантам справи - порушення правил пожежної безпеки, що спричинило загибель дев'яти осіб.

При цьому адміністратора готелю "Токіо Стар" Ірину Паровик відпустили під домашній арешт. Відповідне рішення прийняв Київський районний суд Одеси 11 жовтня, змінивши запобіжний захід для адміністратора "Токіо Стар", яка перебувала під вартою. Паровик відпустили під нічний домашній арешт з 22:00 до 6:00. Також їй заборонили спілкуватися з іншими фігурантами справи.

Крім цього, було прийнято рішення про продовження досудового розслідування у справі про пожежу в "Токіо Стар" до 17 січня 2020 року.

Нагадаємо, пожежа в готелі "Токіо Стар" в Одесі сталася у ніч на 17 серпня. Внаслідок пожежі загинули дев'ять постояльців готелю. Після трагедії Київський райсуд Одеси заарештував власника готелю Вадима Чорного на 60 діб без права внесення застави.

Прокуратура Одеської області також повідомила про підозру співвласнику готелю за статтею про порушення вимог пожежної безпеки, що спричинило тяжкі наслідки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі