Адвокат Кузьменко каже, що у словах про обстріл Києва "немає нічого злочинного"

Поділитися
Адвокат Кузьменко каже, що у словах про обстріл Києва "немає нічого злочинного" © facebook/Юлия Кузьменко
"А що ж такого розказала Юлія Кузьменко?.. Про те, що лупанути треба "Градами" по Києву? Так я про це теж говорю".

Адвокат лікарки та волонтерки Юлії Кузьменко Владислав Добош заявив про те, що у її словах щодо обстрілу Києва з "Градів" "немає нічого злочинного". Про це Добош заявив в коментарі журналістам у Печерському райсуді Києва, пише "Українська правда".

"А що ж такого розказала Юлія Кузьменко?.. Про те, що лупанути треба "Градами" по Києву? Так я про це теж говорю. Чому? Бо люди, які живуть у мирному місті, не кожен зрозуміє, як відчувають себе люди, на чиї будинки падають бомби. І що, це говорить про те, що я хочу Київ знищити? Чи до моралі взиваю?.. Що такого злочинного там сказала? Нічого", - стверджує адвокат.

Також він заявив про те, що слідство "перекрутило" слова його підзахисної щодо волонтерки Марусі Звіробій. На його думку, говорилося про те, що нібито нова влада шукає "сакральну жертву" й розмірковувалося про те, як суспільство це сприймає.

За словами адвоката, правоохоронці "втюхують побасєнки". Добош додав, що у нього вдома також є "тривожний чемоданчик" на випадок, "якщо заберуть в СІЗО, щоб дружину не напрягати", але це не означає, що він когось убив.

Отже, адвокат Кузьменко опосередковано визнає, що голос на аудіозаписах належить саме його підзахисній.

Нагадаємо, що адвокат клопотав про заслуховування свідків, які б могли довести місцеперебування Кузьменко в день загибелі журналіста Павла Шеремета. Суддя Сергій Вовк відмовив і захисник заявив йому відвід, а суддя у відповідь взяв самовідвід.

12 грудня поліція провела низку обшуків та повідомила про підозру низці фігурантів справи. Зокрема – військовій медсестрі Яні Дугарь, лікарю та волонтерці Юлії Кузьменко, музиканту й ветерану АТО Андрію Антоненку, подружжю Владиславу та Інні Грищенкам, також учасникам АТО. Слідство вважає, що журналіста вбили з метою дестабілізації ситуації в Україні, при цьому невідомо, хто це замовив.

Нагадаємо, що журналіст Павло Шеремет трагічно загинув 20 липня 2016 року внаслідок підриву автомобіля. Вибух стався о 7:45 ранку, коли він виїхав з дому і проїхав кілька десятків метрів, на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі