Американські повітряні розвідники здійснили політ навколо Криму

Поділитися
Американські повітряні розвідники здійснили політ навколо Криму Lockheed ЄР-3Е Orion (Aries II) ВМФ США з реєстраційним номером 156511 © https://twitter.com/ua4wiy_
Boeing P-8A Poseidon та Lockheed ЄР-3Е Orion (Aries II) спостерігали за силами Росії на окупованому півострові.

Два американських розвідувальних літаки провели розвідувальний політ біля окупованого Росією Кримського півострова, 27 липня повідомляє "УНІАН" з посиланням на авіаційний моніторинговий ресурс PlaneRadar.

"З авіабази Сігонелла на острові Сицилія в Італії злетів патрульний протичовновий літак Boeing P-8A Poseidon Військово-морських сил США з бортовим номером 169004. Він приступив до патрулювання уздовж чорноморського узбережжя Криму", – йдеться у повідомленні.

Потім, близько 12 години дня, з авіабази Суда-Бей на острові Крит у Греції здійснив зліт літак радіоелектронної розвідки Військово-морського флоту США Lockheed ЕР-3Е Orion (Aries II) з реєстраційним номером 156511. Близько половини четвертого дня він пройшов у 32 кілометрах від Севастополя, проводячи розвідку російських сил на півострові.

29 листопада Росія розмістила у Криму четвертий дивізіон С-400.Самохідний зенітний ракетний комплекс (система) С-400 "Тріумф" призначений для ураження всіх сучасних і перспективних засобів повітряного нападу, включаючи стратегічні бомбардувальники, балістичні і крилаті ракети, застосовується проти наземних об'єктів. Комплекс здатний перехоплювати цілі на дальності до 600 кілометрів, вражати їх на дальності до 400 кілометрів і на висоті до 30 кілометрів.

Крім того, РФ має в Криму 81 бойовий літак і вертоліт, а радянські військові об'єкти, частково законсервовані і частково занедбані при Україні, модернізуються, оновлюються та відновлюються.

Детальніше про Крим як інструмент Росії в гібридній війні з Заходом читайте в статті Олени Снігир "Крим: прихована загроза" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі