Апеляційний суд залишив у силі покарання для жінки, яка била ногами харківських активістів

Поділитися
Апеляційний суд залишив у силі покарання для жінки, яка била ногами харківських активістів Воржеинову знову визнали винною © oblosvita.lutsk.ua
Ольга Воржеинова буде відбувати 1,5 роки в колонії.

Апеляційний суд Харківської області розглянув справу Ольги Воржеінової, засудженої за побиття активістів у Харкові після мітингу 13 квітня 2014 року, і залишив у силі основну частину вироку Дзержинського райсуду Харкова, повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.

9 лютого Дзержинський суд Харкова визнав винною у хуліганстві лікаря з Чугуєва Ольгу Воржеінову, яка ногами добивала активіста Евромайдана під час заворушень у Харкові у квітні 2014 року. Вона була засуджена на 1,5 року позбавлення волі з відбуванням покарання в колонії.

Тоді, незважаючи на численні свідоцтва, Воржеінова свою провину не визнала. Хоча потерпілий Володимир Силевич неодноразово звертався до неї з проханням принести вибачення.

Після рішення суду першої інстанції вона подала апеляцію на вирок, вимагаючи повного виправдання і визнання себе невинною.

У свою чергу, прокуратура також оскаржила рішення суду першої інстанції, оскільки вважала призначене покарання у вигляді обмеження волі занадто м'яке і наполягає на реальний термін.

13 квітня 2014 року агресивні люди з георгіївськими стрічками, озброєні бітами і палицями, напали на проукраїнських активістів, коли ті вже закінчували свій мітинг і розходилися. Кількох людей, серед яких виявився Силевич, наздогнали і побили в переході метро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі