Більшість українців вважають, що конфлікт у Донбасі буде заморожений

Поділитися
Більшість українців вважають, що конфлікт у Донбасі буде заморожений 20% українців прогнозують, що Україна повністю відновить свою територіальну цілісність © framework.latimes.com
Кожен п'ятий українець впевнений, що Україна відновить свою територіальну цілісність.

Близько 56 % українських громадян вважають, що конфлікт у Донбасі буде заморожений, як це сталося в Придністров'ї, про це свідчать дані дослідження серед інтернет користувачів в Україні за лютий 2015 року, проведеного компанією TNS.

Згідно з даними опитування, 20% українців прогнозують, що Україна повністю відновить свою територіальну цілісність. Разом з тим, 11 % вважають, що підконтрольні бойовикам території отримають незалежність. Ще 9 % пророкують долю Донбасу Криму.

Також дослідження демонструє, що 44% українців впевнені: західні країни не нададуть зброю Україні. Разом з тим 47 % вважають, що все ж зброя буде надано, а 9 % вважають, що країна вже його отримує.

Читайте також: Чехи стали істотно гірше ставиться до Росії - опитування

Згідно з результатами соціологічного дослідження, проведеного за замовленням ZN.UA Київським міжнародним інститутом соціології, лише 1,8% українців готові повністю відмовитися від Донбасу. Більше половини (54,3%) жителів країни в корені не готові втратити Донбас.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі