Бойовики обстріляли приміщення агрофірми на Донеччині – СЦКК

Фото
Поділитися
Обстріляно цивільну інфраструктуру на території аграрного союзу.

Бойовики російсько-окупаційних військ знову обстріляли акціонерне товариство "Бахмутський аграрний союз", унаслідок обстрілу ніхто з працівників не постраждав. Про це повідомляють сьогодні у пресцентрі Операції об'єднаних сил на сторінці у Facebook.

Вказується, що у неділю, 18 серпня, орієнтовно з 07:36 до 07:45 з боку окупантів із напрямку селища Доломітне – у напрямку селища Новолуганське Донецької області обстріляли цивільну інфраструктуру на території аграрного союзу.

О 08:55 у понеділок, 19 серпня, головний інженер агрофірми повідомив про влучання боєприпасів стрілецької зброї у службові приміщення. Спостерігачі української сторони Спільного центру з контролю та координації зафіксували, що унаслідок влучення боєприпасів калібру 5.45 мм у службових приміщеннях свиноферми були розбиті вікна.

Як повідомлялося, 17 липня учасники ТКГ у Мінську погодили початок "літнього перемир'я" з опівночі 21 липня, а також обговорили підготовку до обміну утримуваними особами.

У перший же день "літнього перемир'я" бойовики обстріляли позиції ЗСУ з БМП, і двоє українських військовослужбовців загинули, підірвавшись на вибуховому пристрої. 6 серпня у результаті обстрілу Павлополя загинуло четверо українських морських піхотинців.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі