Будівництво стіни в Донбасі - метафора — Арахамія

Поділитися
Будівництво стіни в Донбасі - метафора — Арахамія За його словами, глави парламентських фракцій обговорили базові сценарії стосовно Донбасу
За його словами, будівництво стіни - найгірший сценарій з тих, які розглядаються.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія назвав заяву помічника президента України Андрія Єрмака про будівництво стіни в Донбасі метафорою, повідомляє РБК-Україна.

"Це метафоричне вираження. Це найгірший сценарій з тих, які розглядаються. Треба розуміти, що сценаріїв 8-10, але комбінації їх за сотню перевалюють ... Президент, коли готується до нормандської зустрічі, він розглядає з робочою групою всі сценарії, які можливі", - зазначив Арахамія.

За його словами, голови парламентських фракцій сьогодні зустрічалися з Єрмаком і міністром закордонних справ Вадимом Пристайком та обговорили базові сценарії стосовно Донбасу.

Раніше Андрій Єрмак повідомляв, що у разі провалу Мінських домовленостей Україна "збудує стіну і буде жити далі".

Згодом у Росії прокоментували заяву помічника президента України Андрія Єрмака про можливість "будівництва стіни" на межі з окупованим Донбасом. Міністр закордонних справ Росії Андрій Руденко назвав заяву Єрмака контрпродуктивною.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі