Через пожежу на складах боєприпасів у Калинівці зупинені три газорозподільні станції

Поділитися
Через пожежу на складах боєприпасів у Калинівці зупинені три газорозподільні станції Жителів регіону продовжують повністю забезпечувати газом незважаючи на зупинку газорозподільних станцій © Соцмережі
На транзит газу надзвичайна подія не впливає.

Пожежа на складах боєприпасів поблизу міста Калинівка Вінницької області зупинила роботу трьох газорозподільних станцій, повідомив радник міністра енергетики та вугільної промисловості Максим Білявський на своїй сторінці в Facebook.

"На транзит ситуація не впливає, кільцева схема газопостачання обласного центру дозволяє повністю забезпечувати жителів блакитним паливом", – додав він.

Читайте також: У Вінницькій ОДА заявляють про двох постраждалих внаслідок вибухів на складі боєприпасів

Нагадаємо, ввечері 26 вересня зайнялися склади боєприпасів Збройних сил України у селі Сальник біля Калинівки Вінницької області. Пожежа спричинила детонацію снарядів, у зоні ураження опинились довколишні населені пункти.

Як повідомив заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк, "Украероцентр" закрив повітряний простір у радіусі 50 кілометрів від епіцентру загоряння на складах боєприпасів у військовій частині біля Калинівки.

На місце пожежі була направлена оперативна група офіцерів Генерального штабу ЗСУ та Міністерства оборони на чолі з начальником Генштабу Віктором Муженком.

У ДСНС повідомляли про 28 тисяч осіб, евакуйованих із Калинівського району, та 1,3 тисячі осіб – з Вінницького району. Генштаб ЗСУ, нагадаємо, повідомив про 22 тисячі евакуйованих цивільних і 500 сім'ях військовослужбовців.

Поділитися
Дивіться спецтему: Пожежа на складі боєприпасів у Калинівці
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі