ДБР повідомило про підозру колишньому депутату Микитасю

Поділитися
ДБР повідомило про підозру колишньому депутату Микитасю Микитась поспішно продав свою будівельну компанію © Рух ЧЕСНО
Колишньому депутату повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Державне бюро розслідувань 24 вересня повідомило про підозру колишньому депутату Верховної Ради Максиму Микитасю. Про це повідомив директор Бюро Роман Труба в своєму Telegram.

"Пам'ятаєте історію, як у липні цього року народний обранець увірвався на засідання селищної ради на Чернігівщині. Тоді ДБР зареєструвало провадження за фактом хуліганських дій. Сьогодні колишньому депутату повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України", - написав Труба.

Екс-депутату може загрожувати штраф у розмірі 500-1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Йдеться про конфлікт у селищі Любеч, який стався 5 липня 2019 року між Микитасем і головою місцевої громади Сергієм Пінчуком.

Раніше повідомлялося про те, що Микитась Максим вийшов з будівельного бізнесу і продав компанію "Укрбуд". Про це повідомив директор корпорації Олег Майборода.

"Він більше не є власником компанії "Укрбуд Девелопмент", яка веде всі об'єкти житлового будівництва в Києві, і не управляє ніякими іншими активами "Укрбуду", - заявив Майборода.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі