День Незалежності: у Києві працюватимуть близько 3000 правоохоронців

Поділитися
День Незалежності: у Києві працюватимуть близько 3000 правоохоронців Поліція забезпечить охорону під час ходи
У поліції не бачать ризиків виникнення конфліктів у столиці.

До забезпечення правопорядку у Києві в День Незалежності, 24 серпня, залучать близько 3000 поліцейських і нацгвардійців. Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції у столиці Андрій Крищенко.

"Буде приблизно 3 тисячі, разом з Нацгвардією. Скільки ми виведемо на вулицю, я ще поки не знаю", - сказав він.

За словами Крищенка, ризиків виникнення конфліктів під час заходів, як за участю президента Володимира Зеленського, так і на ході ветеранів, не прогнозується. Про участь у ході заявили близько 8 тисяч осіб.

"Ми перебуваємо з ними у контакті, у нас була спільна нарада. Поліція забезпечить охорону, перевірки", - сказав начальник поліції.

Нагадаємо, 9 липня Володимир Зеленський заявив про відмову від проведення військового параду на День Незалежності. Він пообіцяв направити на премії військовослужбовцям гроші, які призначені для фінансування підготовки параду.

Водночас учасники бойових дій висловили готовність провести власний парад на Хрещатику без участі президента Зеленського.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що у держбюджеті є гроші і для проведення військового параду, і для виплат премій військовослужбовцям.

30 липня в Офісі президента заявили про рішення провести замість параду Ходу Гідності за участю військових, а також медиків, вчителів, спортсменів, дипломатів, волонтерів тощо.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі