Депутатка від "Слуги народу" назвала коронавірус "маркетинговим ходом"

Поділитися
Депутатка від "Слуги народу" назвала коронавірус "маркетинговим ходом" У депутатки Смаглюк і частини фракції "СН" - особлива думка про коронавірус
Але 10 масок депутатка все-таки купила, незважаючи на підступність маркетологів

Вже стає цікавим, яким чином буде пояснена на цей раз чергова заява чергового депутата від правлячої партії.

Депутатка від "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк назвала коронавірус і все, що з ним пов'язано, - "маркетинговим ходом", щоб продати більше медичних масок. Про це вона сказала в коментарі телеканалу "НАШ".

"У нашій фракції депутати поділилися на два табори - одні вважають, що коронавірус це дійсно загроза, а другі - що це маркетинговий хід, щоб продати більше масок. Я належу до другої категорії, я вважаю, що це маркетинговий хід, але на всяк випадок запаслася респіраторами - купила 10 штук по 150 гривень, щоб було", - сказала Василевська-Смаглюк.

"12 лютого я була на засіданні Кабміну і там ніякого обговорення загрози коронавіруса немає, і це, звичайно, заспокоює..." - додала депутатка.

Далі депутатка розкритикувала рівень забезпеченості українських лікарень у зв'язку з загрозою коронавіруса, вважаючи, що вони на нулі. Втім, як зазначила депутатка, за її інформацією, загрози коронавіруса немає, а влада, як завжди, сподівається на те, що "а раптом пронесе". При цьому Василевська-Смаглюк якось упустила, що вона і є представник тієї самої влади.

Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Адханом Гебрейесус в Женеві заявив про те, що новий коронавірус з Китаю представляє дуже серйозну загрозу для всього світу, розповіли у ВООЗ.

"З 99% випадків діагностування коронавіруса 2019nCoV в Китаї, він залишається надзвичайною ситуацією для цієї країни. Але також таким, який являє собою дуже серйозну загрозу для решти світу", - сказав Гебрейесус у вівторок. "Спалах коронавірусу випробовує нас у багатьох відносинах. Це випробування політичної солідарності - чи може світ об'єднатися для боротьби зі спільним ворогом, який не поважає кордону або ідеології".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі