Для закордонних виборчих дільниць передали 436,5 тис бюлетенів

Поділитися
Для закордонних виборчих дільниць передали 436,5 тис бюлетенів
Закордонний виборчий округ складається із 101 дільниці.

Центральна виборча комісія на засіданні 15 квітня передала 101 дільничній виборчій комісії закордонних виборчих дільниць виборчі бюлетені для повторного голосування на виборах Президента України у закордонному виборчому окрузі.

Як повідомили в ЦВК в понеділок, на 101 закордонну виборчу дільницю було передано 436 тис. 528 бюлетенів. Бюлетені для голосування в другому турі виборів президента передали через представника Міністерства закордонних справ України – в.о. начальника Управління генерального секретаріату Святослава Драча.

"Після завершення процедури передачі було складено відповідний протокол Центральної виборчої комісії", - зазначили в ЦВК.

Зазначимо, що сьогодні останній день, коли виборці, які планують у другому турі президентських виборів 21 квітня голосувати не за місцем реєстрації, можуть тимчасово змінити місце голосування.

Нагадаємо, 31 березня, відбувся перший тур виборів президента України. Для голосування на 199 територіальних округах в Україні і одному закордонному були відкриті майже 30 тисяч виборчих дільниць. Явка виборців склала 63,48%, у виборах взяли участь понад 18,5 мільйонів українців. На посаду голови держави претендували 39 кандидатів.

Жоден з кандидатів не зміг отримати підтримку абсолютної більшості виборців. Шоумен Володимир Зеленський отримав 30,24% голосів (понад 5,7 млн виборців), чинний голова держави Петро Порошенко - 15,95% (понад 3 млн). Другий тур президентських виборів в Україні відбудеться 21 червня.

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі