До Дня соборності України: одна повість і три жіночі історії

Поділитися
У Києві презентували художню книгу про Україну в ХХ ст. Авторка – киянка Тетяна Цой, видавництво "Білка", підтримка - Геннадій Виходцев і ГК "Фокстрот".

Низка книжкових новинок прикрасила початок 2020 року. Передпоказ повісті Тетяни Цой "Мені байдуже, що люди скажуть" відбувся в центральному офісі ГК "Фокстрот", де Тетяна працює.

Першодрук повісті у видавництві "Білка" підтримав генеральний директор Геннадій Виходцев особисто та Група компаній "Фокстрот". У книзі йдеться про долю трьох поколінь українських жінок, які стали свідками революції, розкуркулення, двох світових війн та совєтизації українського села у ХХ столітті. Як говорить Тетяна Цой - це книга про самоідентифікацію нашого народу. Про четверту українку – Україну. Це історико-документальна повість, сюжет якої базується на реальних подіях з життя родини авторки.

Презентація відбулася у теплій, дружній атмосфері. Розповідь авторки про книгу супроводжувалася світлинами людей, які стали прообразами героїв повісті.

ГК "Фокстрот" сповідує родинні цінності, поважає та популяризує українську мову, сприяє талановитим українцям у творчій самореалізації. Саме тому співзасновники бренду – Геннадій Виходцев та Валерій Маковецький – підтримали видання книги Тетяни Цой.

У скрині ГК "Фокстрот" декілька артефактів про Україну: повнометражний художній фільм "Маленьке життя" про долю семирічної дитини у часи Голодомору (був представлений на фестивалі "Молодість"). Мультсеріал про безпеку малюків у побуті "Фокс і Трот поспішають на допомогу". Книга Тетяни Цой "Мені байдуже, що люди скажуть" – ще один внесок ГКФ у підтримку української культури, гуртування усіх, хто любить свою родину та Україну.

Наступна презентація книги відбулася у Центральній бібліотеці імені Тараса Шевченка у Києві. Наразі планується поїздка авторки 13 лютого на презентацію повісті "Мені байдуже, що люди скажуть" у краєзнавчому музеї м. Рівне.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі