До спецоперації в Херсоні залучили сили Нацгвардії і спецтехніку

Поділитися
До спецоперації в Херсоні залучили сили Нацгвардії і спецтехніку Нацгвардія ліквідує діяльність злочинної організації © gp.gov.ua
Спецсили ліквідують діяльність злочинної організації в Херсоні та області.

До операції із затримання злочинного угруповання, керівника якої звинувачують у вбивстві активістки Катерини Гандзюк, залучили сили Нацгвардії і спецтехніку. Поліція просить городян не панікувати та зберігати спокій, передає пресслужба Нацполіції.

Національна гвардія допомагає силовикам проводити спецоперацію з ліквідації діяльності злочинної організації в Херсоні та області.

gp.gov.ua

"У спецоперації задіяні прокурори Офісу Генерального прокурора, слідчі органи Служби безпеки України, Нацгвардія та працівники Головного управління Національної поліції у Херсонській області. Зараз за різними адресами проводиться ряд обшуків", - йдеться в повідомленні.

Служба безпеки України та Офіс генпрокурора проводять у Херсоні обшуки у справі Гандзюк, а також спецоперацію з метою припинення діяльності злочинної організації, яка вчиняла в регіоні насильство над особами та підпали чужого майна.

Організатору злочинного угруповання, у минулому - помічнику колишнього народного депутата, вже повідомили про підозру. Ймовірно, йдеться про Ігоря Павловського - експомічника народного депутата 8-го скликання Миколи Паламарчука (фракція "Блоку Петра Порошенка"), якого підозрюють в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Нагадаємо, радниця мера Херсона Катерина Гандзюк померла 4 листопада 2018 року в київській лікарні. Офіційна причина смерті: поліорганна недостатність і хімічні опіки 39% тіла в результаті нападу з використанням сірчаної кислоти.

За словами Віктора Гандзюка, напад на його дочку замовили голова Херсонської облради і голова місцевого осередку "Батьківщини" Владислав Мангер, а також члени "Блоку Петра Порошенка" - голова ОДА Андрій Гордєєв і його заступник Євген Рищук.

Детальніше про ситуацію з атаками на активістів в Україні читайте в матеріалі Ганни Рожкової "Сам на сам із системою" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі