ДПСУ не впустила в Україну трьох російських політиків

Поділитися
ДПСУ не впустила в Україну трьох російських політиків Усі політики вже вилетіли у зворотному напрямку © Держприкордонслужба
Двоє з них - члени партії "Единая Россия".

У столичних аеропортах "Бориспіль" та "Київ (Жуляни)" троє російських політиків не змогли перетнути український кордон, повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України у четвер 23 січня.

Зазначається, що один громадянин Росії прибув в аеропорт "Бориспіль" рейсом із Лондона.

"Як з'ясувалося, росіянин є представником провладної політичної партії своєї країни – "Единая Россия", колишнім мером одного з облцентрів РФ. Підтвердити мету свого перебування закордонний політик не зміг, тому на підставі Закону України "Про прикордонний контроль" в нашу країну його не пропустили", - йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Сьогодні вранці, 23 січня, росіянин вилетів з "Борисполя" у Німеччину.

Ще двоє російських політиків не змогли пройти прикордонний контроль в пункті пропуску "Київ (Жуляни)".

"Учора ввечері вони (російські політики – ред.) прилетіли рейсом із Мінська. Один із візитерів також представник "Единой России", інший – компартії РФ", - додають у пресслужбі.

Відомо, що обидва чиновники начебто прибули в Київ з метою участі в конференції. Наразі їх повернуто зворотним рейсом.

Військова контррозвідка Служби безпеки України відзвітувала про запобігання надання допуску до секретних документів Міноборони жінці з російським громадянством, котра контактувала зі спецслужбами РФ.

Оперативники встановили, що протягом декількох років до анексії Криму Росією жінка жила за кордоном. У 2014 році вона повернулася на півострів і отримала російський паспорт нібито для переоформлення нерухомості, а потім переїхала до Києва.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі