ДСНС назвала кількість загиблих на водоймах України з початку року

Поділитися
ДСНС назвала кількість загиблих на водоймах України з початку року Заради кількох рибин люди готові ризикувати життям
Більшість загиблих - рибалки, які не взяли до уваги дуже теплу зиму

З початку року рятувальники зафіксували вже понад 60 випадків загибелі громадян на водоймах країни. Переважна більшість загиблих - рибалки, які не врахували значної відлиги і небезпеки перебування на тонкому льоду. Серед жертв також є четверо дітей. У зимовий час смерть на воді, як правило, відбувається через повне нехтування безпекою.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликала українців бути серйознішими по відношенню до власного життя і не виходити на лід, який в цю теплу зиму особливо небезпечний, а при плюсовій температурі повітря вихід на лід категорично заборонений - зимова риболовля не повинна робити вибір між життям і смертю, повідомляє служба ДСНС України.

Як повідомлялося, 9 лютого у Львівській області на водоймі поблизу села Новий Яр провалилися під лід четверо рибалок.

Про подію поліції повідомив очевидець трагедії, який разом з іншими чоловіками одразу кинувся на допомогу рибалкам. Вони витягли постраждалих з води, надали домедичну допомогу, зняли з них мокрий одяг і розпалили на березі багаття для обігріву.

Постраждалими виявилися 35-річний львів'янин, 34-річний житель Городоцького району та двоє жителів Вінницької області віком 24 та 34 роки. Троє госпіталізовані, а 34-річний мешканець Вінницької області помер по дорозі в лікарню. Як попередньо встановили медики - від переохолодження.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі